آموزش پناهندگان در هنرهای آشپزی

مجسمه آزادی از سال 1886 بندر نیویورک را زیرنظر داشته و کلمات موجود در پایگاه او (“به من خسته ، فقیر ، توده های در هم فشرده خود که مشتاق نفس کشیدن آزاد هستند” به من بدهد) باعث شده میلیون ها نفر به جستجوی رویای آمریکایی به اینجا بیایند. … و کابوس های خود را پشت سر بگذارند.

پناهجویانی مانند Fanta Sylla ، که ساحل عاج را ترک کردند (“من برای امن بودن به جایی احتیاج داشتم [from] شکنجه “) ، و روسلان عبدریموف ، که برای فرار از آزار و اذیت از روسیه به ایالات متحده آمده است ، اکنون با کمی کمک از یک رستوران کوچک در بروکلین در امنیت هستند.

کری بردی مشعل اما را پنج سال پیش تأسیس کرد تا “به پناهندگان از طریق آموزش آشپزی توانمند شود”.

خبرنگار نانسی گیلز پرسید: “چرا نام آن را مشعل اما گذاشتی؟”

برودی پاسخ داد: “ما به اسم اما لازاروس نامگذاری شده ایم که شعری را که بر روی مجسمه آزادی است ، سروده است.” وی مدافع سرسخت پناهندگان بود و ما واقعاً امیدواریم که بتوانیم کارهای خوب او را ادامه دهیم. ”

ایده اصیل برودی از یک تراژدی غیرقابل تصور الهام گرفته شده بود: “عکسی از آلن کردی وجود داشت ، او پسر بچه ای سه ساله بود که بدنش را در سواحل یونان شسته بودند. و برای بسیاری از افراد ، از جمله خودم ، یک لحظه درک ، وقتی در مورد افراد آواره در سراسر جهان صحبت می کنیم ، در مورد آن پسر کوچک صحبت می کنیم.

“و برای من ، آن لحظه حساب بود: چه چیزی هست من قصد دارید این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید که به طریقی کوچک ما آن داستان را تغییر می دهیم؟ “

آموزش شغلی نحوه تغییر داستان او است. به دانشجویان در Torch Torma هر ساعت 15 دلار برای یادگیری نحوه آشپزی پرداخت می شود. این یک برنامه ده هفته ای است. تاکنون 120 پناهجو از افغانستان تا زیمبابوه فارغ التحصیل شده اند که در مجموع 40 کشور را نمایندگی می کنند. همه در اینجا به صورت قانونی حضور دارند زیرا در انتظار جلسات دادرسی درباره پناهندگی هستند.

emmas-torch-student-b.jpg
پناهندگان ، پناهجویان و بازماندگان قاچاق انسان در هنر آشپزی در Emma’s Torch در بروکلین ، نیویورک تحصیل کرده اند.

اخبار CBS


قبل از میلاد (قبل از COVID) ، وعده های غذایی راحت تر بود ، و صرف غذا در داخل غذا صرف می شد. این روزها در پاسیو خانه بیرون می رود – اما مرد ، غذا هنوز جالب است!

برودی گفت ، “دانش آموزان ما واقعاً از سراسر جهان هستند. شما وارد آشپزخانه ما خواهید شد ، شما می خواهید بسیاری از زبانهای مختلف را بشنوید و از بسیاری از افراد مختلف یاد بگیرید.”

خوشبختانه الکس هریس بیش از چند زبان دیگر صحبت می کند. او در اینجا سرآشپز برتر است و اطمینان حاصل می کند که هر دانش آموز وسایل مورد نیاز خود را از یک پیش بند راه راه و دفترچه تا چاقوی سرآشپز تهیه می کند: “این ابزار مورد علاقه شما است”.

دانش آموزان اصول اولیه را می آموزند ، از جمله چگونگی تراش دادن چاقو خود را. چگونه می توان ماهی را تازه دانست (چشم ها ، هریس گفت ، “باید شفاف باشد و خیلی سفید نباشد”). و ، شاید مهمترین ، نحوه کار با داوطلبانی که در صنعت آشپزی کار می کنند برای انجام مصاحبه های عملی وارد شوند.

emmas-torch-alex-harris.jpg
سرآشپز الکس هریس یک کلاس را در مشعل اما هدایت می کند.

اخبار CBS


و هنگامی که آنها فارغ التحصیل می شوند ، بسیار مورد تقاضا هستند.

ناصیما باچشی به عنوان سرآشپز Sahadi’s ، یک فروشگاه مواد غذایی برنده جایزه James Beard در بروکلین ، سرپرست شد. چندی پیش ، او در حال فرار از طالبان در افغانستان بود.

گیلز از او پرسید ، “در مشعل اما شما تازه یاد می گرفتید که چگونه خرد کنید و چه چیزهایی دیگر. به شما نگاه کنید – سرآشپز! چگونه این اتفاق می افتد؟”

باچشی گفت: “از آنجا که مشعل اما به من کمک می کند ، همه چیز را به من بیاموز.”

Fanta Sylla ، از ساحل عاج ، پس از فارغ التحصیلی از سمت ساهادی به باچشی پیوست: “من ، من در مورد مشعل اما در بیمارستان بلویو شنیدم. من بخشی از برنامه برای بازماندگان شکنجه هستم. آنها از من پرسیدند ،” دوست داری چه کاری انجام دهی ؟ من گفتم: “من عاشق آشپزی هستم!”

کریستین سحادی ویلان ، مدیر Sahadi ، گفت که Sylla واقعاً در غلتاندن برگهای انگور تبحر دارد. “من باید بگویم که او با مهارت های بسیار خوبی به اینجا آمده است. او با انگشتانش بسیار خوب است. شما باید آن را به صورت دستی درست کنید ، هیچ دستگاهی وجود ندارد. او خیلی سریع کار را انجام داد. بنابراین ، ما خوشحالیم.”

بنابراین ، دیپلم مشعل Emma چقدر ارزش دارد؟ به گفته برودی ، “قبل از COVID ، بسته به زمان سال ، ما در حال بررسی بین 90٪ تا 100٪ میزان قرارگیری شغل برای کسانی که به دنبال کار بودند بودند. دانش آموزان ما باور نکردنی هستند. من ، به ویژه ، قبلاً زیاد شوخی می کردم از دانشجویان ما در رستورانهایی به سرانجام رسیدند که من نتوانستم رزرو کنم

مطمئناً می توانید رزرو در Olmsted دشوار باشد. این هتل “گرمترین رستوران بروکلین” خوانده شده است.

Greg Baxtrom ، سرآشپز Olmsted ، در حال حاضر سه کارمند فارغ التحصیل Torch Torch دارد و آرزو می کند کاش تعداد بیشتری داشت. وی گفت: “اینطور نیست که من یک قدیس باشم.” “می دانم که” اوه خدای من ، نگاه کن ، من استخدام می کنم؟ “این کمک می کند. این به استخدام افراد با استعداد کمک می کند!”

گیلز پرسید ، “این آشپزها ، آنها از موقعیت پناهندگی ، یا حتی قربانیان شکنجه می آیند ، منظور من این است که آنها از کشورهای دیگر به اینجا می آیند. آیا شما احساس می کنید که کارها را از آمریکایی ها می گیرند؟”

باختروم پاسخ داد: “من یک پست شغلی دارم که هر روز بالا می رود و پاسخی دریافت نمی کند.”

“به طور جدی؟”

“بنابراین ، این یک” نه “است.”

که ما را به پیتزای ویتنامی می رساند. باختروم گفت: “این جالبترین چیزی بود كه من دیده ام.”

این غذایی بود که توسط توه فام ، پناهنده ویتنامی و فارغ التحصیل مشعل اما که درست قبل از وقوع همه گیر در Olmsted کار می کرد ، سرو شد.

فام به جیلز گفت: “سرآشپز گرگ این را دید ، مانند:” این چیست؟ ” من گفتم ، “من پیتزا ویتنامی درست می کنم.” بنابراین ، او می گوید ، “آن را در فهرست قرار دهید.” بنابراین ، من گفتم ، “چی؟ جدی میگی؟”

“احساس داشتن آن مورد در منو چه حسی داشت؟”

وی پاسخ داد: “احساس می كنم كه قدرت دارم.”

جیلز از باكستروم پرسید: “دلت برای او تنگ شده است؟”

“من انجام می دهم. او در نهایت به مشعل اما برگشت. و اگر سعی نکرده بودم با او تماس بگیرم و او را وادار کنم دروغ بگویم!”

اما Thu Pham موارد بسیار مهم تری در این زمینه داشت او menu: او عکسی را از زمان تابعیت آمریکا به جیلز نشان داد.

thu-pham-Citizenship.jpg
توه فام ، اکنون شهروند ایالات متحده است.

عکس خانوادگی


فام گفت: “اشک در چشمانم از خوشبختی.” “مانند” اوه. آن لحظه است. ” من واقعاً دوست دارم ، “اوه ، بله. خیلی خوشحال!'”

یک رویای آمریکایی دیگر به واقعیت پیوست. اما لازاروس افتخار می کند.

تولدت مبارک ، آمریکا!

shakshuka-emma-torch-1280.jpg
شکشوکا با تخم مرغ های شکار شده ، از رستوران بروکلین Emma’s Torch خدمت کرد.

مشعل اما


دستور پخت:


برای اطلاعات بیشتر:


داستان تهیه شده توسط ریچارد بودنهاگ. ویراستار: Emanuele Secci.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *