بابی فلی درباره نسل بعدی قهرمانان آشپزی

هنگامی که من در مدرسه گرامر بودم ، تماشای تلویزیون پس از مدرسه من از دو ابرقهرمان تشکیل شده بود: جولیا چایلد ، و “Galloping Gourmet” ، گراهام کر.

جولیا غذاهای کلاسیک فرانسوی مانند Coq au vin و Cassoulet را زنده می کرد ، در حالی که آقای کر بهترین غذای لیسانس دهه 1970 بود ، و هر نمایش را که یک بانوی دوست داشتنی را از تماشاگران زنده خود برای نشستن و شام صرف می کرد ، به پایان می رساند. دو رویکرد متفاوت ، اما هر دو به شکل گیری میزهای شام برای دهه های مختلف آمریکا کمک کردند.

جولیا و گراهام به عنوان پادشاه و ملکه غذاها همانطور که ما می شناختیم یک اجرای کاملاً بدون وقفه داشتند. بله ، شرکت کنندگان دیگری نیز اینجا و آنجا بودند ، اما هیچ کس واقعاً رنج نبرد ، تا اوایل دهه 90 ، زمانی که کسی ایده ای برای راه اندازی داشت یک شبکه کامل بر اساس پخت و پز هنگامی که شبکه غذا راه اندازی شد ، این کار را با تعدادی آشپز و آشپز نه چندان باهوش رسانه (من هم شامل من) انجام داد و لحظات بسیار ناخوشایند تلویزیونی را ایجاد کرد. خوشبختانه مدیران مسئول همه وقت را در اختیار ما قرار دادند تا راه خود را برای استفاده از مهارت های خود بیابیم.

صادقانه بگویم ، من نمی توانم یک کلیپ قدیمی از روزهای اولیه ما را تماشا کنم. اما به عنوان هدیه به بینندگان وفادار “یکشنبه صبح” ، اینجا می روید:

bobby-flay-try-to-work-a-food-processor.jpg
بابی فلی سعی در کار با یک غذاساز دارد.

شبکه غذایی


سرانجام ، این شبکه شیار خود را پیدا کرد و خیلی سریع تبدیل به مکانی عالی برای پخت و پز شد. من شخصاً به شبکه غذا به دلیل تغییر چشم انداز نگاه ما به غذا در این کشور ، اعتبار می دهم. Emeril مسئولیت شبکه را بر عهده گرفت و به یک نام خانوادگی تبدیل شد. سرانجام ، پس از ده ها ساعت پخش ، جولیا چایلد و Galloping Gourmet شرکت هایی را تحت تأثیر آشپزی در خانه قرار دادند.

هر سرمایه گذاری موفق باعث ایجاد رقابت می شود و ذهن های خلاق جایگزین های معمول را برمی انگیزند. من و دختر 25 ساله سوفی پادکست داریم به نام “همیشه گرسنه” که در آن درباره زندگی خود صحبت می کنیم زیرا مربوط به غذا و سبک زندگی است. حالا برای اینکه روشن شوم ، سوفی پدرش را در آشپزخانه حرفه ای دنبال نکرد. او یک روزنامه نگار موفق در لس آنجلس است ، و مهارت آشپزی اش … خوب ، بگذارید فقط بگوییم که آنها قطعاً قوی ترین لباس او نیستند.

در یک قسمت اخیر سوفی در حال صحبت کردن در مورد این بود که چگونه او و بسیاری از نسل او ایده های خود را برای آشپزی در خانه می گیرند. من می گویم که کمی مات و مبهوت شده بودم که او فقط به کتاب آشپزی پدرش ضربه نمی زد یا یک یا دو فیلم من را گوگل نمی کرد. نه ، او منبع دیگری داشت.

وارد TikTok شوید.

من اعتراف می کنم ، مانند بسیاری از افراد که گاهی اوقات از سوراخ خرگوش TikTok پایین می روم ، اما هرگز برای ایده های پخت و پز به آن فکر نکردم. من هنوز سعی می کنم بفهمم @ j4ckson7 چگونه کاری را که انجام می دهد انجام می دهد:

من توجهم را شروع کردم وقتی غذای معروف ماکارونی با گوجه گیلاس و پنیر فتا با شکست یک کارداشیان اینترنت را شکست. بنابراین ، هنگامی که سوفی می خواست دستورالعمل Penne alle Vodka را تهیه کند ، به حق خود رفت او منبع: جرمی شیک ، که توسط دو میلیون دنبال کننده خود بهتر به عنوانscheckeats شناخته می شود. غذای او نه تنها خوب به نظر می رسد ، بلکه این دانشجوی فعلی دانشگاه کرنل می داند که درباره چه چیزی صحبت می کند و همه اینها در کمتر از 90 ثانیه اتفاق می افتد.

بازی در حال تغییر است و هر نسل را در اجاق های ما بهتر می کند. امروز ، TikTok روند است و چه کسی می داند چه چیزی بعدی است؟

خوشبختانه ، فناوری به ما امکان می دهد چیزهایی را که باعث می شوند احساس بهتری داشته باشیم به یاد بیاوریم. بنابراین ، از آشپزخانه من به آشپزخانه شما ، فقط یک چیز دیگر برای گفتن باقی مانده است: آن را بردار ، جولیا …

“نوش جان!”


برای اطلاعات بیشتر:


داستان تهیه شده توسط جان د آملیو. تدوینگر: مایک لوین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *