به اندازه پای سیب آمریکایی

استیسی مای یان فونگ در حالی که در هنگ کنگ بزرگ می شد عاشق آمریکا و پای شد. “در آمریكا و در فیلمها یا كتابهایی كه می خوانم ، همه به مسافرتهای جاده ای می رفتند. و همه در ناهارخوری ها توقف می كردند و تكه های شیرینی تهیه می كردند. من می خواهم به آمریکا بروم ، می خواهم پای بخورم ، مثل هر دو ساعت یکبار که نیاز به استفاده از سرویس بهداشتی دارم. “

در سال 2016 ، پس از 11 سال خوردن پای در شهر نیویورک ، فونگ می خواست در مورد سایر کشورها اطلاعات بیشتری کسب کند. “و من مانند اوه خدای من می توانستم از طریق پای در مورد آمریکا اطلاعاتی کسب کنم!”

او پروژه ای را با نام 50 پای / 50 ایالت راه اندازی كرد. وی گفت: “من برای هر ایالت یک پای می پختم. زیرا این پروژه واقعاً مانند نامه ای عاشقانه به کشوری است که من انتخاب کرده ام آن را به خانه بنامم.”

50-pies-50-state-instagram-620.jpg
پروژه “50 پای / 50 ایالت” استیسی مای یان فونگ آمریکا را جشن می گیرد – و پای ها را!

اینستاگرام


برخی از پای ها غیر معمول هستند ، مانند Oregon Marionberry و Pear Pie (“این یک ماده ترکیبی یا نوعی شاه توت است”). برخی از آنها سنتی ترند ، مانند پای دربی کنتاکی (“یک پای Derby به نوعی شبیه یک پای اسپند است ، اما در آن گردو و شکلات است”).

فونگ با خنده گفت: “تنسی تحت درمان ستاره ای قرار گرفت:” دالی پرتون عشق زندگی من است.

dolly-parton-pie.jpg
یک بیسکویت و پای شیرینی برای جشن گرفتن حق امتیاز تنسی.

50 پای / 50 ایالت


کله سانا ، همکار “صبح یکشنبه” پرسید ، “آیا او این را دیده است؟”

“من فکر نمی کنم ، اما من کاملاً ذهنم را از ملاقات با او از دست می دهم. بنابراین بله ، من مجبور شدم او را از پای خارج کنم.”

پای ها در سایر نقاط جهان تمایل به خوشمزه بودن و بخشی از غذای اصلی دارند. در آمریکا ، به احتمال زیاد پای ها با میوه پر شده و به عنوان دسر سرو می شوند.

و نکته ای در مورد پای آمریکایی ها را نوستالژیک می کند: “هر زمان که پروژه من مطرح شود یا اگر من شروع به صحبت با کسی کنم ،” فونگ گفت ، “آنها فقط در مورد یک خاطره خوب که با شیرینی همراه بوده اند صحبت کرده اند ، درست است؟ “مادرم مرا پای پخت کرد.” “در تعطیلات پای بود.” “پای من را به یاد خانه می اندازد.”

یک پای به وضعیت “تمام آمریکایی” رسیده است. سانه پرسید ، “فکر می کنید چرا این سیب است ، از میان انواع مختلف کیک هایی که می توانید بپزید ، چرا فکر می کنید این شخص در این کشور این موقعیت را دارد؟”

فونگ پاسخ داد: “یک پای سیب همیشه پر است ، مثل خیلی بالا.” “این مانند نمادی از امتیازات این کشور است و آنچه این کشور ارائه می دهد.”

وقتی صحبت از پای سیب می شود ، Kelefa Sanneh است نه یک ناظر بی طرف وقتی از همسرش ، سارا سانه ، در فروشگاه مرغ سوخاری او ، Pies ‘n’ Thighs ، در بروکلین دیدار کرد ، جایی که او برای 15 سال پایهای برنده جایزه درست کرده است.

Kelefa پرسید ، “اگر رستوران شما به جای Pies ‘n’ Thigh فقط ران نامیده می شد ، آیا مردم احساس نمی كردند كه برای تهیه پای باید نیاز داشته باشند؟”

وی پاسخ داد: “کاملاً ، این درس بازاریابی است.”

داستان پای سیب تا حدی یک داستان بازاریابی است. این ایده که سیب کاملاً آمریكایی است ، در دهه 1700 ، در مستعمرات آمریكا ، كه سیب ها میوه بومی نبودند ، پیدا شد. سارا گفت: “آنها کاشته شدند ، و در اصل برای سیبرا کاشته شدند.”

در دهه 1800 ، انجیلی معروف به جانی اپل دز آمریکایی ها را به کاشت بیشتر درختان سیب ترغیب کرد و بعضی از این سیب ها به پای راه پیدا کردند. و در طول جنگ جهانی دوم ، مردم شروع کردند به گفتن: “به اندازه مادر و پای سیب آمریکایی.” این شیرینی ساده به یک سنت ملی و نمادی از غرور آمریکا تبدیل شده بود.

سارا گفت: “این یک چیز خنده دار در مورد پای سیب است – در حال حاضر به کمال رسیده است.” “بنابراین ، اگر به بهترین رستوران بروید ، یا به یک غذاخوری بروید ، هیچ نسخه بهتر از پای سیب نسخه سیب وجود ندارد.”

نسخه سارا با کمک سخاوتمندانه سیب های مادربزرگ اسمیت آغاز می شود.

برای تماشای آموزش تهیه پای سیب کلاسیک سارا سانه ، روی پخش کننده ویدیو زیر کلیک کنید:


تهیه یک پای سیب کلاسیک توسط
صبح یکشنبه CBS در یوتیوب

Kelefa پرسید: “پایهای سیب سوپرماركت واقعاً صاف هستند و در آن جعبه های سفید جای می گیرند. مال شما ، شما به جعبه كیك عروسی احتیاج دارید!”

سارا گفت: “مثل شکم باردار است.” “شما واقعاً می خواهید آن دور کامل داشته باشد [shape]”

برای پر کردن ، گوه های سیب را فرو کنید تا به پوسته نفوذ نکنند.

سارا گفت: “من یک فاصله را دوست دارم.” “من دوست دارم ببینم که سیب ها واقعاً گنبدی بودند ، و سپس پخته شدند ، و پوسته ساختار کافی دارد تا بتواند بدون سیب خود را حفظ کند.

apple-pies-done-1920.jpg
پای سیب عالی.

اخبار CBS


“هنگامی که شما پای را می برید ، صادقانه بگویم ، اگر می خواهید آن را کامل نگه دارید ، بهترین روش برای برش آن قیچی است ، نه چاقو.”

“هنگامی که قیچی قسمت بالایی را برش دادید ، شما با استفاده از چاقو خود را از پایین پایین پایین می برید؟”

“دقیقا.”

سارا یک برش را تهیه کرد و با یک حرکت شبیه چمچه زنی سرو کرد. كلفا گفت: “حالت la! كلمه جادویی كه به معنی” بستنی به من بده! “

dishing-up-pie-a-la-mode-1280.jpg
Kelefa Sanneh در کنار مالکان Pies ‘n’ Thigh Sarah Sanneh.

اخبار CBS


همانطور که 4 ژوئیه را جشن می گیریم ، هم سارا سانه و هم استیسی مای یان فونگ توافق می کنند که نمی توانید با پای سیب اشتباه کنید – اما دوباره ، همه چیز در مورد آمریکا است.

کلیفا از سارا پرسید: “انتخاب دوم شما چه خواهد بود؟”

وی پاسخ داد: “پای گیلاس”. “شما چهارم ژوئیه کیک خامه ای نمی خواهید. بنابراین ، من می دانم که یک میوه کلاسیک آمریکایی پای گیلاس درست می کنم.”

او از فونگ پرسید ، “فکر می کنید زمان آن رسیده که پای چهارم ژوئیه ما تغییر کند؟”

فونگ گفت: “این می تواند هرچه شما بخواهید باشد.” “مانند ، چهارم ژوئیه تعطیلات شماست ، و شما می توانید هر کاری که می خواهید انجام دهید.”

نوش جان!

all-american-pie-1920.jpg
پای ستاره ها و راه راه (زغال اخته و توت فرنگی) توسط استیسی مای یان فونگ.

اخبار CBS



برای اطلاعات بیشتر:


داستان تهیه شده توسط مری رافالی. تدوینگر: لورن بارنلو.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *