تغییرات آب و هوایی در حال کوچک شدن دریاچه نمادین ایتالیا و سریع است

دریاچه کومو ایتالیا به دلیل زیبایی های طبیعی افسانه ای است و در بین بازدید کنندگان بین المللی به ویژه آمریکایی ها بسیار محبوب است. اما ذوب شدن یخچالهای طبیعی اطراف دریاچه آینده آن را تهدید می کند و به اقتصاد محلی آسیب می رساند. برای ما مجموعه “چشم به زمین”، خبرنگار CBS News ، کریس لیوسی به دیدن تأثیر تغییر اقلیم در یکی از مشهورترین مقاصد گردشگری ایتالیا رفت.


زیبایی دریاچه کومو در سراسر جهان مشهور است. این جشن در هنر توسط افرادی مانند لئوناردو داوینچی و ویرجیل جشن گرفته شده است. جورج کلونی نماد هالیوود حتی دارای یک ویلا قرن 18 است در سواحل زیبای دریاچه. اما در حالی که مقصد بوکولیک در طول قرن ها پایدار مانده است ، اما نمی تواند از اثرات آن فرار کند تغییر اقلیم.

دریاچه در شمال ایتالیا از شگفتی های طبیعی بی عیب و نقص خود گرفته تا هتل های پر زرق و برق Bellagio مدتهاست که مترادف با عمر بالا است. اما اگر نگاه دقیق تری بیندازید ، سطح آب هرگز اینقدر پایین نبوده است.

وقتی لیوزای در امتداد ساحل دریاچه کومو قدم می زد ، او روی زمین خشک که باید زیر آب بود می رفت. سطح آب دریاچه در سال جاری کمترین میزان ثبت شده در دریاچه است.

ایتالیا  لومباردی  لکو  پانوراما از مالگرات
شهر لکو در ساحل جنوبی دریاچه کومو ایتالیا ، از سمت مقابل در مالگرات دیده می شود.

توسط ژیرولامو توماسو / AGF / گروه تصاویر جهانی / گتی


فیلیپو کامرلنگی ، زمین شناس در حالی که به شکافی در امتداد خط ساحلی اشاره داشت و نشان داد که مقدار آب چقدر افتاده است ، به لیوسی گفت: “در این دوره ما از بارندگی یا ذوب یخ یا ذوب برف آب نداریم.” بیش از سه فوت فاصله بین خط قدیمی آب قدیمی و جایی که اکنون قرار دارد فاصله است.

آن را در عرض 56 مایل مربع دریاچه امتداد دهید ، و شما 4.6 میلیارد گالن آب دریافت خواهید کرد که از بین رفته است – آنقدر که باعث فرسایش خطرناک ، حتی لغزش سنگ شود.

کامرلنگی گفت: وقتی آب عقب می رود ، پایه کوه در امتداد ساحل آن شروع به فروپاشی می کند ، “زیرا شما آبی ندارید که به سنگها در آنجا بماند.”


موج گرما و خشکسالی باعث آتش سوزی می شود

04:58

کاهش آب همچنین باعث از بین رفتن ماهی ها می شود و دولت محلی این کشور را به تأسیس دو شیرخوارگاه ماهی برای امتحان و پر کردن ذخایر گونه های در معرض خطر وا می دارد. علی رغم این تلاش ها ، ویلیام کاوادینی ، رئیس انجمن محلی ماهیگیری ، گفت که این هنوز برای کسانی که برای امرار معاش خود به آب ها اعتماد می کنند ، مبارزه است.

وی به CBS News گفت: “سطح ماهی حدود 50٪ کمتر از 10 سال پیش است.” “ما قبلاً آلبورلا را گم کرده بودیم. این ماهی کوچک بود – در کومو بسیار مشهور بود. اکنون کاملاً ناپدید شده است.”

برای درک اینکه چرا سطح آب پایین می آید ، باید بالا بروید. Livesay تا ارتفاعی بیش از 11000 فوت به یخچال فلاریا پیوست ، که دریاچه را با رواناب خود تغذیه می کند. با زمین گرم شدن کره زمین ، به سختی یخچالهای طبیعی باقی مانده است ، میشل کومی ، زمین شناس ، که در یک لژ در نزدیکی پایگاه آن بزرگ شده است ، گفت.

وی گفت: “یخچال های طبیعی در زمان کودکی من بسیار بزرگ بودند.” “حالا یخچال کجاست؟”

کومی گفت که ، از اواخر دهه 1800 ، یخچال طبیعی فلاریا دو سوم جرم خود را از دست داده است – به طور متوسط ​​بیش از 20 فوت هر ساله.


چرا یخچال های طبیعی به سرعت ذوب می شوند؟

08:00

وی گفت: “غم انگیز است ، زیرا فرزندانم نمی توانند مانند من 40 سال پیش بر روی یخچال طبیعی راه بروند.”

فلاریا تنها نیست. تقریباً هر یخچال طبیعی در جهان با سرعت رکورد ذوب می شود – و تهدید آب برای تأمین آب به مکانهای پایین را تهدید می کند.

كومي توضيح داد: “مشكل از كوه ، سپس در درياچه و سپس در دشت شروع مي شود.” در تغییر اقلیم ، هیچ چیز محلی نیست ، “همه چیز جهانی است”.

کومو فقط یکی از بسیاری از دریاچه های منطقه است که با چالش های مشابهی مواجه است که تغییرات آب و هوایی ما در زمان واقعی ، درست قبل از چشمان ما ایجاد می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *