دستور العمل: شکوشوکا توسط مشعل اما

رستوران بروکلین Emma’s Torch تصویری از غذای کلاسیک آفریقای شمالی: Shakshuka به بینندگان “Sunday Morning” ارائه می دهد.

سرآشپز الكساندر هریس می نویسد: “از این دستورالعمل شكشوكا می توان برای تهیه یك ساندویچ فلفل و تخم مرغ (مخلوط با تخم مرغ خرد شده و روی نان مورد علاقه خود سرو كرد) ، یا یك بشقاب شكشوكا (پخت در فر با تخم مرغ ، تزئین با گیاهان / زیتون) / پنیر ، و با نان پوسته سرو کنید. ”

shakshuka-emma-torch-1280.jpg
شکشوکا با تخم مرغ های شکار شده ، از رستوران بروکلین Emma’s Torch خدمت کرد.

مشعل اما


Shakshuka

عناصر:

4 فنجان پیاز زرد متوسط ​​(تقریبا 2-3 پیاز متوسط)
2 فنجان فلفل قرمز با اندازه متوسط ​​(تقریبا 2 فلفل)
2 فنجان گوجه فرنگی متوسط ​​(تقریبا 2 گوجه فرنگی متوسط)
2 حبه سیر (برش خورده)
1 قوطی گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی خرد شده
1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
1 قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده
½ قاشق چای خوری پاپریکا دودی
نمک و فلفل سیاه برای طعم و مزه
4-6 قاشق غذاخوری روغن کانولا (یا گیاهی)

تجهیزات:

چاقوی سرآشپز
تخته برش
قاشق های اندازه گیری
پیمانه های اندازه گیری
قاشق آشپزخانه
کفگیر لاستیکی
ماهی تابه بزرگ (یا ظرف چدنی یا اجاق گاز هلندی)

روش:

1. ماهی تابه را به آرامی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

2. 4 قاشق غذاخوری روغن ، پیاز ، کمی نمک اضافه کرده و بپزید (عرق کنید) تا پیازها شفاف شوند.

3. هنگامی که پیازها شفاف و نرم شدند ، فلفل ها و سیر را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند.

4. زیره و گشنیز را اضافه کنید و تقریباً به مدت 1 دقیقه تست کنید.

5. گوجه فرنگی را اضافه کنید و گوجه فرنگی را بپزید تا مایع خود را آزاد کند.

6. مایع را بجوشانید ، آنرا کم کنید و بپزید تا مایع به نصف کاهش یابد.

7. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید تا رنگ آن تیره شود و مایع تقریباً 10٪ کاهش یابد.

8. پاپریکای دودی را اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

shakshuka-فلفل-و-تخم مرغ-ساندویچ-اما-مشعل-620.jpg
ساندویچ فلفل و تخم مرغ.

مشعل اما



برای اطلاعات بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *