دستور العمل: پای سیب از پای Pies ‘n’

سارا سانه ، مالک مشترک رستوران بروکلین Pies ‘n’ Thighs (که به مرغ سرخ شده و دسر شیرین صورتحساب مساوی می دهد) ، دستور تهیه یک غذای کلاسیک تمام آمریکایی را برای بینندگان “یکشنبه صبح” و یک غذای محکم را در منوی خود ارائه می دهد : پای سیب.


برای تماشای آموزش پای سیب توسط Sarah Sanneh ، روی پخش کننده ویدیو زیر کلیک کنید:

پای ‘n’ ران پای سیب


خمیر پای

2¾ فنجان آرد همه منظوره
2 قاشق غذاخوری شکر
1¼ قاشق چایخوری نمک
8 اونس یا 2 چوب کره کم نمک اروپایی ، مکعبی و منجمد مخلوط با
1 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
½ فنجان + 1 قاشق غذاخوری آب سرد شیر

تخم مرغ برای پوسته

1 تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر ، خامه یا آب

دستورالعمل ها:

آرد ، شکر و نمک را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

کره منجمد و روکش شده آرد خود را در کاسه روبات کوپه خود بهمراه 1 فنجان مخلوط آرد قرار دهید (نیازی نیست همه آرد را با کره فرآوری کنید ، فقط به اندازه کافی کره به هم نچسبد). کره باید با سنگریزه مانند ساحل سنگلاخی باشد که راه رفتن روی آن ناراحت کننده باشد (کوچکتر از اندازه نخود).

مخلوط کره را دوباره درون آرد ریخته و کل آن را در یخچال قرار دهید تا حداقل 30 دقیقه استراحت کند.

آب یخ را به مخلوط کره / آرد خود اضافه کنید. باید به سختی هیدراته شود. به سرعت به 2 توپ صاف کنید. توپ ها را محکم در بسته های پلاستیکی بپیچید. با استفاده از رومیزی آن را به یک دیسک بزرگ (عکس زیر) مجبور کنید. اگر بخواهید آن را به پوسته بچرخانید ، اگر خمیر از دیسک شروع شود ، اجباری تر از آن خواهد بود. دیسک های خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا هیدراته شود و خنک شود. (برای مقیاس به قلم مراجعه کنید.)

pie-dough.jpg
تهیه خمیر پای سیب.

رانها پای


پر کردن سیب

2½ پوند سیب مادربزرگ اسمیت ، پوست کنده و هسته دار
1 فنجان شکر
⅓ فنجان شکر قهوه ای روشن
¼ فنجان کره نرم
¼ فنجان آرد همه منظوره
سخاوتمندانه نمک کوشر بپاشید
10 رنده روی میکروپلن یا ⅛ قاشق چای خوری جوز هندی
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 p قاشق چایخوری دارچین

دستورالعمل ها:

فر خود را تا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

هنگامی که خمیر کاملاً سرد شد ، آن را آنقدر بزرگ پهن کنید که کف ظرف پای شما به راحتی پر شود (معمولاً حدود 9 سانتی متر است). پوسته رویی خود را کمی کوچکتر از ته آن بغلتانید و (حدس می زنید!) بگذارید استراحت کنند یخچال و فریزر در حالی که شما پر کردن سیب.

در حالی که خمیر در حال سرد شدن است ، پر کردن سیب خود را جمع کنید. همه مواد را در یک کاسه بزرگ ترکیب کرده و با دستان خود مخلوط کنید.

سیب-پای-مواد-1280.jpg

اخبار CBS


پوسته پای پای خود را در ظرف بیرون آورده و با پر کردن پر کنید. از دستان خود برای صاف کردن سیب ها استفاده کنید تا هیچ لبه تیز بیرون نزند و شکم صاف سیب ها باشد. سعی کنید آب میوه ها از پوسته بیرون نریزد در غیر این صورت باعث می شوند پوسته ها به خوبی کنار هم نچسبند. پوسته بالایی خود را روی آن قرار دهید و از بالا شروع کنید ، آن را به آرامی روی سیب ها صاف کنید تا محکم به پوسته پایین کشیده نشود. پوسته ها را با جمع كردن قسمت پایین آن از بالا و فشار دادن لبه تا خورده به هم در طرح دلخواه خود ببندید. می توانید لبه ها را با چنگال به هم فشار دهید یا لبه را به سمت بالا فشار دهید و از لب برای انگشت زدن با انگشتان استفاده کنید آغشته کردن انگشتان به آرد به ایجاد چین و چروک تمیز کمک می کند.

apple-pie-crimping-shell.jpg

اخبار CBS


بگذارید پای به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت کند.

یک تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری خامه ، شیر یا آب هم بزنید. با استفاده از برس قنادی یا پشت قاشق کمی شستشوی تخم مرغ را (که از همه آن استفاده نخواهید کرد!) روی پوسته پخش کنید. شکر را بپاشید و بلافاصله پای را در فر قرار دهید.

در دمای 350 درجه به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که آبهایی که بیرون ریخته اند کاراملی شوند ، آن را بپزید. اگر آب میوه ها آبکی به نظر می رسند ، 10 مقدار اضافی به آن بدهید.

لذت بردن!!

پای-سیب-پای-n-ران-خدمت-تا-1280.jpg

اخبار CBS



برای اطلاعات بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *