دستور العمل: پیتزا ویتنامی – اخبار CBS

توه فام ، فارغ التحصیل برنامه آشپزی Emma’s Torch ، هنگام کار در رستوران Olmsted بروکلین ، Banh Trang Nuong ، یک غذای سنتی ویتنامی را که با سس تند خودش شخصی سازی شده بود ، پذیرایی کرد. او این دستورالعمل را برای “پیتزا ویتنامی” به بینندگان “یکشنبه صبح” ارائه می دهد.

vietname-pizza-olmstead-620-vertical.jpg
پیتزا ویتنامی (Banh Trang Nuong) توسط Thu Pham.

اولمستد


پیتزا ویتنامی (Banh Trang Nuong)

توسط ثوام فام

عناصر:

برای پیتزا:

1 بسته کاغذ برنج ضخیم (مارک سه خانم یا قابل مقایسه)
قارچ های 1.5 گرم اون
قارچ 1 پوندی (مخلوطی از کرمینی ، شیتاکه ، صدف ، شاه)
3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن کانولا (یا سبزیجات)
2 حبه سیر (خرد شده)
1 عدد پیاز کوچک یا پیاز کوچک (ریز خرد شده)
2 قاشق غذاخوری سس سویا
6 تخم مرغ (زده شده)
نمک و فلفل سیاه برای طعم و مزه

برای تزئین:

½ فنجان پیاز خرد شده (پیاز سبز)
1 قاشق چایخوری شکر چیلی
1 قاشق غذاخوری سس داغ
پوسته های زیبا
موسیر ترد
سس مایونز Kewpie
هویج ترشی و یا تربچه دایکون
برگ گیشنیز

تجهیزات:

چاقوی سرآشپز
تخته برش
قابلمه یا قابلمه کوچک
کاسه متوسط ​​2 برابر
قاشق های اندازه گیری
پیمانه های اندازه گیری
قاشق آشپزخانه
کفگیر
تابه ساطور متوسط
ماهی تابه بزرگ (یا ظرف چدنی)

روش:

1. تقریباً 1 فنجان آب را بجوشانید.

2. قارچ های خشک شده را در یک کاسه قرار دهید ، روی آن را با آب جوش بپوشانید و بگذارید یک ساعت بماند.

3. آب را تخلیه کنید ، قارچ های خیس خورده را خشک کنید و قارچ های خیس خورده را خرد کنید.

4- قارچ تازه و مخلوط شده را خرد کنید تا تقریباً به اندازه یک نخود شود.

5. یک تشت متوسط ​​را روی اجاق گاز قرار دهید و با استفاده از حرارت متوسط ​​آن را گرم کنید.

6. روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس قارچ ها را اضافه کنید.

7. قارچ ها را بپزید تا مایع آنها آزاد شود و مایعات تبخیر شود.

8. پیاز و سیر را به ظرف اضافه کنید و بپزید تا نرم شوند (اگر ظرف خشک است ، یک قاشق غذاخوری روغن دیگر اضافه کنید).

9. هنگامی که پیازها نرم شدند ، مخلوط قارچ را با سس سویا ، نمک و فلفل مزه دار کنید.

10. در یک کاسه متوسط ​​، قارچ های خرد شده و خیس خورده را به مخلوط قارچ پخته شده اضافه کنید.

11. یک ظرف بزرگ را روی اجاق گاز قرار دهید و آتش را روی حرارت متوسط ​​روشن کنید.

12. کاغذ برنج را درون تابه قرار دهید.

13. روی کاغذ برنج را با یک چهارم (تا یک و نیم) مخلوط قارچ بریزید.

14. یک چهارم تخم مرغ زده شده را بپاشید و بپزید (بدون روکش) تا کاغذ برنج ترد شود و تخم مرغ جا بیفتد.

15. وسایل تزئینی مورد نظر خود را بپاشید.

16. پیتزا ویتنامی تمام شده را از وسط تا کنید.

17. از گرم خارج از ماهیتابه لذت ببرید !!!


برای اطلاعات بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *