دستور تهیه: برگ های انگور توسط سحادی

ساهادی ، برنده جایزه غذای لذیذ جیمز بیرد در بروکلین ، این دستورالعمل را برای یک غذای مدیترانه ای امضا شده برای بینندگان “یکشنبه صبح” به اشتراک می گذارد.

برگ انگور

عناصر:

1 پوند برگ انگور
1 پوند گوشت بره درشت
¾ فنجان برنج
½ قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری. نمک دریا
¼ فنجان آب
¼ فنجان حبه سیر
1 لیمو کامل

دستورالعمل ها:

برگ انگور را خوب بشویید و ساقه آن را برش دهید.

در یک کاسه گوشت بره ، برنج ، نمک ، فلفل و آب را مخلوط کنید. برگ های انگور را با ½ قاشق غذاخوری پر کنید. یا بیشتر از مخلوط برنج به روش زیر: مخلوط را در قسمت پایین ساقه قرار دهید ، سپس مثل بوریتو تا کنید و رول کنید.

نورد-انگور-برگ-620.jpg

اخبار CBS


در یک قابلمه بزرگ ، ته برگ را با برگهای انگور رول کرده و روی هم قرار دهید ، هر لایه را در جهت مخالف متناوب کنید تا همه داخل شود. گلدان را با آب جوش پر کنید و حبه های سیر اضافه کنید. یک ظرف سنگین روی آن قرار دهید تا برگهای انگور کم شود.

بجوشانید و سپس شعله را کم کنید و حدود 45 دقیقه تا یک ساعت بجوشانید ، یا تا زمانی که برگها لطیف شوند اما از هم نپاشند.

آب را با احتیاط تخلیه کرده و لیمو را روی آن فشار دهید. در یک ظرف مخصوص سرو قرار دهید.

انگور برگ-1280.png
برگ انگور.

ساهادی



برای اطلاعات بیشتر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *