ساهادی ، برنده جایزه غذای لذیذ جیمز بیرد در بروکلین ، این دستورالعمل را برای یک غذای مدیترانه ای امضا شده برای بینندگان “یکشنبه صبح” به اشتراک می گذارد.
برگ انگور
عناصر:
1 پوند برگ انگور
1 پوند گوشت بره درشت
¾ فنجان برنج
½ قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق چایخوری. نمک دریا
¼ فنجان آب
¼ فنجان حبه سیر
1 لیمو کامل
دستورالعمل ها:
برگ انگور را خوب بشویید و ساقه آن را برش دهید.
در یک کاسه گوشت بره ، برنج ، نمک ، فلفل و آب را مخلوط کنید. برگ های انگور را با ½ قاشق غذاخوری پر کنید. یا بیشتر از مخلوط برنج به روش زیر: مخلوط را در قسمت پایین ساقه قرار دهید ، سپس مثل بوریتو تا کنید و رول کنید.
اخبار CBS
در یک قابلمه بزرگ ، ته برگ را با برگهای انگور رول کرده و روی هم قرار دهید ، هر لایه را در جهت مخالف متناوب کنید تا همه داخل شود. گلدان را با آب جوش پر کنید و حبه های سیر اضافه کنید. یک ظرف سنگین روی آن قرار دهید تا برگهای انگور کم شود.
بجوشانید و سپس شعله را کم کنید و حدود 45 دقیقه تا یک ساعت بجوشانید ، یا تا زمانی که برگها لطیف شوند اما از هم نپاشند.
آب را با احتیاط تخلیه کرده و لیمو را روی آن فشار دهید. در یک ظرف مخصوص سرو قرار دهید.
ساهادی
برای اطلاعات بیشتر: