سرآشپز جیمز سایابوت و آنتونی بوردین درباره رازهای پنهان غذاهای لائو

سرآشپز جیمز سایابوت و آنتونی بوردین درباره رازهای پنهان غذاهای لائوس – CBS News

CBSN را به صورت زنده تماشا کنید


هنگامی که او جوان بود ، آشپز جیمز سیهابوت پس از آنکه در سال 1975 به دست کمونیست ها افتاد ، با خانواده اش از لائوس فرار کرد. آنها شش سال بعد به اوکلند رسیدند و سیهابوت به نیروئی در رستوران ستاره دار دو میشلن ، کمسیس تبدیل شد. غذاخوری خواهر آن ، Hawker Fare ، بر غذاهای لائوتیایی دوران کودکی خود تمرکز دارد. Syhabout اکنون با کتاب جدیدی به نام “Hawker Fare: Stories & Recipes from a Refugee Chef’s Isan Thai & Lao Roots” ، که توسط چاپ کتاب آنتونی بوردین منتشر شده است ، خارج شده است. Syhabout و Bourdain به “CBS This Morning” پیوستند تا در مورد داستان های پشت ظرف کتاب صحبت کنند.

اولین نفر باشید که آگاه می شوید

اعلان های مرورگر را برای اخبار جدید ، رویدادهای زنده و گزارش های انحصاری دریافت کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.