فضانوردان ناسا ایستگاه فضایی بین المللی را خوش طعم می کنند – با پرورش فلفل شیلی برای اولین بار در کشتی

فضای داخلی به لطف ابتکار جدید ناسا برای افزودن طعم کمی به رژیم های فضانوردان تندتر می شود.

ناسا هفته گذشته اعلام کرد که فضانوردان موجود در ایستگاه فضایی بین المللی برای اولین بار فلفل قرمز و سبز شیلی پرورش می دهند. بذر فلفل شیلی هاچ به لطف SpaceX در ماه ژوئن وارد ایستگاه شد تأمین مجدد تجاری ماموریت خدمات.

فضانورد ناسا شین کیمبرو، که در ماه آوریل به ISS راه اندازی شد ، آزمایش را آغاز کرد ، Plant Habitat-04 (PH-04) نام گرفت. وی قبلاً گیاهانی را در آزمایشگاه در حال چرخش پرورش داده است که در سال 2016 از کاهوی قرمز رومین “عجیب” استفاده کرده است.

تیمی از محققان در مرکز فضایی کندی 48 دستگاه بذر را در دستگاهی به نام حامل علم کاشتند که دارای گل رس برای رشد ریشه ها و کود مخصوص آزادسازی کنترل شده است. دستگاه به داخل مجهز می شود زیستگاه پیشرفته گیاه، یکی از سه اتاق رشد گیاه موجود در آن.

نیکول دوفور مدیر پروژه گفت: “APH بزرگترین مرکز رشد گیاه در ایستگاه فضایی است و دارای 180 حسگر و کنترل برای نظارت بر رشد گیاهان و محیط زیست است.” “این اتاق رشد متنوعی است و به ما امکان می دهد تا كنترل آزمایش كندی را كم كنیم و از فضانوردان برای كشت محصولات استفاده كنیم.”

Iss065e163668
فضانورد ناسا و مهندس پرواز اکسپدیشن 65 ، شین کیمبرو ، دستگاهی به نام حامل علم را در زیستگاه پیشرفته گیاه قرار می دهد که شامل 48 دانه فلفل قرمز هچ است که ناسا از 12 ژوئیه 2021 شروع به رشد کرد.

ناسا


فلفل ها قبل از برداشت و خوردن آنها حدود چهار ماه در حال رشد خواهند بود و این اولین باری است که فضانوردان از دانه تا بلوغ فلفل را در ایستگاه کشت می کنند. اگر اطلاعات نشان می دهد فلفل ها بی خطر هستند ، خدمه برخی از آنها را می خورند و بقیه را برای تجزیه و تحلیل به زمین می فرستند.

مات رومین محقق اصلی تحقیق گفت: “این یکی از آزمایشات پیچیده گیاه در ایستگاه تاکنون است که به دلیل جوانه زنی طولانی و زمان رشد است.” “ما قبلاً گلدهی را آزمایش كرده ایم تا شانس موفقیت موفقیت آمیز را افزایش دهیم زیرا فضانوردان برای رشد میوه باید فلفل را گرده افشانی كنند.”

فضانوردان اولین گل را رشد داد در ISS در سال 2015 و 2016 ، سلف محصولات طولانی مدت ، میوه دار ، گل مانند فلفل است. فلفل NuMex ‘Española Improved’ ، یک فلفل ترکیبی هچ ، پس از بیش از دو سال تحقیق در مورد ده ها نوع فلفل برای جستجوی محصول مناسب فضایی انتخاب شد.

رومین گفت: “چالش توانایی تغذیه خدمه در مدار کم زمین و سپس نگهداری اکتشافات در مأموریت های آینده فراتر از مدار کم زمین به مقصد از جمله ماه ، به عنوان بخشی از برنامه آرتمیس و در نهایت به مریخ است.” “ما محدود به محصولاتی هستیم که نیازی به ذخیره سازی یا پردازش گسترده ندارند.”

AFS-8/101
در داخل تاسیسات پردازش ایستگاه فضایی در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا ، فلفل ها در 15 ژانویه سال 2020 برای ارزیابی رشد آماده می شوند تا آماده ارسال آنها به فضا شوند.

ناسا / بن اسمگلسکی


دانشمندان امیدوارند که این محصول به مکمل رژیم غذایی فضانوردان در ماموریت های آینده و تأمین ویتامین C و سایر مواد مغذی مورد نیاز کمک کند. علاوه بر این ، به دلیل زندگی در جاذبه کوچک ، فضانوردان می توانند برخی از حس چشایی و بویایی خود را از دست بدهند – افزایش تقاضا برای غذاهای ادویه دار یا فصلی.

رومین گفت: “پرورش سبزیجات رنگارنگ در فضا می تواند برای سلامت جسمی و روانی فواید طولانی مدت داشته باشد.” “ما در حال کشف این هستیم که رشد گیاهان و سبزیجات با رنگ و بو به بهبود رفاه فضانوردان کمک می کند.”

محققان رشد فلفل ها را کنترل کرده و آنها را با یک گروه کنترل در زمین مقایسه می کنند. آنها قصد دارند نظرات خدمه را در مورد طعم و بافت فلفل و همچنین اندازه گیری های اسکوویل جمع آوری کنند.

“ادویه فلفل با توجه به شرایط رشد محیطی تعیین می شود. ترکیبی از ریز جاذبه ، کیفیت نور ، دما و رطوبت منطقه ریشه همه بر طعم و مزه تأثیر می گذارد ، بنابراین جالب است که بدانید میوه چگونه رشد می کند ، رشد می کند و طعم آن چطور می شود ، “تیم گفت LaShelle Spencer را رهبری می کند. “این مهم است زیرا فضانوردان غذایی که می خورند باید به اندازه بقیه تجهیزاتشان باشد. برای ارسال موفقیت آمیز مردم به مریخ و بازگرداندن آنها به زمین ، ما نه تنها به مقوی ترین غذاها بلکه به بهترین غذاهای مزه دار نیاز خواهیم داشت. خوب.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *