Claus Meyer: مردی که انقلابی در غذاهای اسکاندیناوی ایجاد کرد

Claus Meyer: مردی که انقلابی در غذاهای اسکاندیناوی ایجاد کرد – اخبار CBS

CBSN را به صورت زنده تماشا کنید


کلاوس مایر که در دهه 60 بزرگ شده بود ، می گوید غذا در زادگاهش دانمارک اغلب منجمد ، کنسرو شده و بی مزه بود. بعداً هنگام کار در فرانسه ، عاشق آشپزی عالی شد و می خواست آن را به خانه بیاورد. در سال 2003 او با همکاری Noma کپنهاگ ، چهار برابر بهترین رستوران در جهان رای داد. حالا ، او با Great Food Food Hall و Agern با ستاره میشلن ، هر دو در ترمینال Grand Central نیویورک ، به آمریکا آمده است. مایر به “CBS This Morning” می پیوندد تا در مورد آنچه او را به شهر نیویورک آورده است بحث کند.

اولین نفر باشید که آگاه می شوید

اعلان های مرورگر را برای اخبار جدید ، رویدادهای زنده و گزارش های اختصاصی دریافت کنید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.